Koningsspelen

Op vrijdag 20 april wordt het een feestelijke, sportieve dag op onze school. Op deze dag worden de Koningsspelen op onze school gehouden. We openen de Koningsspelen op het grote plein. De groepen 3 t/m 8 mogen direct als de bel gaat op het grote plein blijven staan bij hun eigen juf of meester. De kleutergroepen zullen zich wel eerst verzamelen in hun eigen klas. Zij komen vervolgens met hun eigen juf naar de opening. Na de opening zullen de groepen 5 t/m 8 onder begeleiding van hun eigen leerkracht op de fiets naar de sportvelden van PSV gaan. Zij zullen de Koningsspelen daar voortzetten. De groepen 1 t/m 4 zullen in en rondom de school allerlei leuke en sportieve spellen gaan spelen. Deze dag staat in het teken van oranje. Daarom zouden we het leuk vinden als de kinderen deze dag in sportieve oranje kleding komen! Op dit moment zijn er helaas nog te weinig aanmeldingen van hulpouders om deze ochtend door te kunnen laten gaan. Wij zouden dat ontzettend jammer vinden en hopen dat zich nog voldoende hulpouders aanmelden. Bent u in de mogelijkheid deze dag te kunnen helpen?  Geeft u zich dan zo snel mogelijk op via het volgende mailadres: henny@cbsdeparel.nl

Aan het einde van de ochtend kunnen de kinderen van groep 1 tot en met 4 zoals gebruikelijk bij school worden opgehaald. De kinderen van groep 5 tot en met 8 kunnen worden opgehaald bij de sportvelden. Bent u niet in de gelegenheid uw kind op te halen en mag uw kind niet alleen naar huis? Geef dit dan aan de leerkracht door, deze neemt uw kind dan mee terug naar school. Horen wij niets, dan gaan wij ervan uit dat uw kind alleen naar huis mag. Geeft u dit ook door aan de BSO?

Doet u gezellig met ons mee tijdens de opening? Dan begint uw dag ook lekker sportief. Heeft u zin om te supporteren bij het sportveld, kom gerust langs!