De Parel

Christelijke basisschool
  • Overblijven

Voor het overblijven werken we met het online-systeem TSO-Assistent.

Om hiervan gebruik te kunnen maken dient u zich eenmalig te registreren op de website van TSO-Assistent. Klik hier op ‘eenmalig registreren’.
    Voer hier het Brinnummer in: 04QM0Z (2x een ‘nul) en de ouderregistratiecode: 5016.

Wanneer u de gegevens hebt voltooid, ziet u uw inloggegevens gelijk in rood op uw scherm. U ontvangt deze eveneens per mail. Wij vragen u dringend om dan meteen voor de komende periode overblijf te reserveren (voor zover van toepassing natuurlijk).

Heeft u zich eenmaal geregistreerd, doe dat dan onder geen beding geen tweede keer. Heeft u de inloggegevens niet ontvangen per e-mail, kijk dan eerst in uw spam-folder of wendt u eventueel tot de TSO-coördinator (Marianne Meijboom, 06-42022474). Of stuur, met vermelding van de school, een bericht naar: support@tso-assistent.nl.

U kunt als ouder/verzorger op flexibele wijze de overblijf van uw kind reserveren en net zo makkelijk weer annuleren, namelijk 24 uur per dag, 7 dagen per week. U betaalt uiteindelijk alleen de feitelijk afgenomen overblijfmomenten, na ontvangst van een gespecificeerde declaratie. U bent niet gebonden aan een abonnement of een strippenkaart-systeem en de kinderen hoeven ook niet met contant geld naar school.

De school heeft op deze manier een betere controle over de aanwezigheid of afwezigheid van een kind en kan gericht maatregelen nemen in bijzondere situaties. Ook is er beter zicht op medicatie, dieet of andere zaken die aandacht behoeven. Bij onafgemelde afwezigheid of onaangemelde aanwezigheid zult u om administratieve redenen gelijk een bericht ontvangen per e-mail.

Voor de ouders/verzorgers die niet beschikken over internet, is er op de school een computer beschikbaar om, eventueel met hulp van een overblijfouder, zonder problemen toch een verblijf te kunnen reserveren.

Indien de instructies in het systeem uitleg behoeven, kijk dan eerst onder het vraagteken dat u in ieder scherm vindt. Een geïllustreerde instructie voor reserveren/annuleren vindt u onder ‘downloads’ wanneer u bent ingelogd.

Voor vragen over de overblijf zelf kunt u terecht bij de tso-coördinator.

Wij vertrouwen erop dat gebruik van TSO-Assistent voor alle betrokkenen tot tevredenheid zal zijn.

Met vriendelijke groet,

TSO-coördinator:  Marianne Meijboom (06-42022474)