Op dit moment is ons onderwijs op locatie na een periode van thuisonderwijs weer gestart. Van al onze groepen komt steeds de helft naar school. Op de dagen dat de leerlingen thuis zijn werken zij in de Google Classroom. We zijn blij dat we op deze manier weer echt contact met onze leerlingen kunnen hebben! Om minimale wisselingen tussen thuis en school te hebben werken wij tijdelijk met een continurooster. De lesdag loopt van 08:30 tot 14:00, op alle dagen van de week. ’s Morgens zijn de deuren al om 08:15 open zodat de leerlingen rustig naar binnen druppelen.

Binnenkort maken wij onze werkwijze voor de periode vanaf 8 juni bekend, in de week na 1 juni maakt het kabinet bekend of we dan alle leerlingen weer tegelijk naar school kunnen en op welke voorwaarde dat zal zijn.