MR leden:

Linda Cressent

“Als ouder ervaar ik dagelijks hoe belangrijk het is dat Daan met plezier, enthousiasme en vertrouwen naar school gaat. Voor mij is dit een belangrijke basis om (al spelend) tot leren te komen.
Ik heb inmiddels zelf ruim 10 jaar ervaring in het basisonderwijs en vind het leuk om als nieuw lid van de MR kritisch mee te denken en in te spelen op de toekomstige ontwikkelingen binnen De Parel, zodat goed onderwijs en een goede onderwijsorganisatie wordt behouden. Daarbij staan de veiligheid, het plezier en het vertrouwen van de kinderen voorop. “

Sander van Gils

Ouder met kinderen in groep 4 en groep 7

Carla Oosterheert

Ouder met kinderen in groep 8 en groep 6

Karen Beekhuizen

Ik ben Karen Beekhuizen (52) en ben getrouwd met Udo. Ik heb  twee kinderen Michelle (20) en Yannick (17). Ik woon in Barendrecht en heb hiervoor op de Regenboog in Schiedam gewerkt. Nu kan ik fijn op de fiets! Ik ben begonnen op een school met moeilijk lerende kinderen en heb daarvoor de opleiding Speciaal Onderwijs gevolgd. In Schiedam heb ik de opleiding voor lees coördinator gedaan voor de schoolbibliotheek. Ik ben dol op lezen en ben daarom ook heel blij om les te geven aan groep 3, waar lezen natuurlijk hoog op de agenda staat.

Als MR lid zet ik me graag in voor de ouders en collega’s van de Parel. Als u vragen of suggesties hebt zal ik u daar graag mee helpen.

Elsa van Praag- Mensonides

Groepsleerkracht groep 8 en leerkracht Plusklas, getrouwd met Raymond van Praag, moeder van Sil en Nikki.

Ik werk sinds 1997 op De Parel. Al een lange tijd, maar na al die jaren vind ik het werken met kinderen nog steeds boeiend en uitdagend. In de beginjaren werkte ik voornamelijk in de middenbouw, maar nu alweer geruime tijd in de bovenbouw. Ik ben een aantal jaren als bovenbouw coördinator lid geweest van het Management Team van De Parel. Na deze jaren had ik behoefte om mijn creatieve kant meer te ontwikkelen en heb ik een post HBO opleiding gevolgd voor dramatische vorming in het basisonderwijs. Recent heb ik ook een Master afgerond als Gedragsspecialist.

Ik houd erg van theater, muziek, lekker eten en reizen en besteed mijn vrije tijd graag aan deze dingen.

Ik heb gekozen voor een taak binnen de MR, omdat ik het interessant vind om mee te denken over het beleid van de school. Ook vind ik het belangrijk dat er een orgaan is waarin ouders en leerkrachten hun stem kunnen laten horen.

Kitty Hehewerth

Ik ben Kitty Hehewerth, ik woon samen met Nico, Tim (18) en Sep (8) in Rhoon. . In 1996 heb ik mijn PABO diploma behaald en sindsdien ben ik werkzaam in de onder- en middenbouw van de basisschool, momenteel als intern begeleider. Enkele jaren geleden heb ik de opleiding kind- en gezinscoach gevolgd.

Ik ben opgegroeid in Poortugaal en mijn onderwijsloopbaan gestart op ‘De Wegwijzer’. Dus al ben ik een nieuw gezicht op school, de omgeving waar de school staat is vertrouwd terrein en ook een aantal nieuwe collega’s ken ik al uit het verleden.

Ik zal mijn best doen op het personeel zo goed mogelijk te vertegenwoordigen in de MR. En heeft u vragen over de MR: laat het weten of woon een openbare vergadering bij. U bent welkom!